Bereikbaarheid winkel tijdens werken Doorniksewijk

Vanaf 18/4 tot eind 2017

BEREIKBAARHEID

Vanaf 6 maart voeren ze nuts-en trottoirwerken uit voor onze deur. Tijdens deze periode zijn wij moeilijker bereikbaar en is er minder parkeergelegenheid.
De zijstraten van de Doorniksewijk zullen te allen tijde beschikbaar zijn om te parkeren. De Beverlaai is voorzien van 2 shop-and-go parkeerplaatsen, waar je een half uur gratis mag parkeren. Wij bevinden ons op de hoek tussen de Doorniksewijk en de Beverlaai.

Fietsers

De doorgang voor fietsers blijft in beide richtingen mogelijk. Waar er gewerkt wordt op de fietssuggestiestroken, kan de fietser terecht op de rijweg.

Bewonerskaart

Als bewoner van de Doorniksewijk mag je met een bewonerskaart parkeren in de zone Sint-Denijsestraat. Tijdens de werken kunnen de bewoners van de Doorniksewijk met een bewonerskaart ook parkeren in de zone Station Zuid. Op www.parko.be/wonen vind je welke straten tot deze zones behoren. Op de kaart in de folder die je hiernaast kan downloaden, kan je zien waar je in de buurt kunt parkeren en welk parkeerregime er van toepassing is. Deze informatie kan je ook terugvinden via www.parko.be/bezoeken.

Download onderstaande folder voor meer info:

Verkeershinder Doorniksewijk deel 1
Verkeershinder Doorniksewijk deel 2