Contactlenzen

Gespecialiseerd advies

EEN LENS NAAR WENS!

LENZEN VOOR DROGE OGEN, PROGRESSIEVE LENZEN, HARDE LENZEN, MAANDLENZEN, DAGLENZEN, KLEURLENZEN,… WE HEBBEN HET IDEALE LENSMATERIAAL VOOR JE TRAANSTRUCTUUR, ZICHT & WENSEN.

 

 

Gezond lenzen dragen is en blijft onze grootste prioriteit bij Optiek Sagaert. Wij gebruiken de modernste apparatuur, die een optimale oogmeting garandeert. Dankzij permanente bijscholing blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en contactlenzen. Hierdoor kunnen we bij Optiek Sagaert alle soorten contactlenzen aanpassen.

Let wel, wij zijn geen oogarts! Wij zijn enkel gespecialiseerd in de technische passing van de lenzen op het oog. We zullen je dan ook doorverwijzen naar je oogarts wanneer er twijfel bestaat over de gezondheid van jouw ogen.

Je weet waarschijnlijk al dat er zachte lenzen, nachtlenzen en harde lenzen bestaan. De keuze is enorm en om dit hier allemaal uit te leggen zouden we algauw een paar uren zoet zijn. Daarom is het misschien best dat je hiervoor eens langskomt. Maak hiervoor wel een afspraak.

JE HEBT NOG NOOIT LENZEN GEDRAGEN EN JE ZOU DE STAP NU WILLEN ZETTEN
lees meer

JE BENT TEVREDEN MET JE HUIDIGE LENZEN, MAAR…
lees meer

JE BENT HELEMAAL NIET TEVREDEN OVER JE LENZEN
lees meer

ONZE TARIEVEN VOOR CONTACTLENSDRAGERS
lees meer