ZEISS Digital Lens-brillenglazen

ZEISS Digital Lens-brillenglazen: digitaal gewapend!

ZEISS Digital Lens-brillenglazen worden speciaal afgestemd op de nieuwe uitdagingen waar onze ogen mee worden geconfronteerd in een snel veranderende wereld die door het toenemend gebruik van digitale apparatuur wordt gekenmerkt. Ze helpen de eerste tekenen van vermoeidheid tegengaan die door het veelvuldige gebruik van smartphones en tablets kunnen ontstaan.

 

In het ontwerp van ZEISS Digital Lens-brillenglazen wordt rekening gehouden met de veranderde beweging van de ogen en de kortere leesafstand (30 cm bij het kijken op een digitaal display, en ca. 40 cm bij het lezen van een boek of krant).

Ze ondersteunen het werk van de oogspier die zorgt voor het scherpstellen van de ooglens op voorwerpen dichtbij en veraf. Deze brillenglazen zijn voornamelijk ontwikkeld voor 30- tot 45-jarigen die van dichtbij en op middellange afstand nog steeds goed kunnen zien, maar al merken dat hun visuele comfort aan het verminderen is door het veelvuldige gebruik van digitale apparatuur. Optiek Bruno Sagaert legt je er graag alles over uit.