Welkom bij Optiek Bruno Sagaert te Kortrijk

 

Onlangs opende Optiek Bruno Sagaert een tweede winkel in Kortrijk: ook hier kunnen zowel bril- als lenzendragers te allen tijde rekenen op een voortreffelijke service, deskundig advies en kwalitatieve garanties. Kom nu langs in Kortrijk en laat je door onze vertrouwde professionaliteit omringen!

Optiek Sagaert heeft altijd het beste van twee werelden gecombineerd: de beste oogzorg en de mooiste oogmode. Die ideale mix was prioriteit nummer één bij de opstart van onze winkel in Zwevegem. En die lijn trekken we nu gewoon door in onze tweede winkel in Kortrijk. Want ook hier staan wij je met raad en daad bij met ons professioneel advies. En ook hier vind je een uitgebreid gamma aan optische en zonnebrillen, zowel voor volwassenen als kids, terug. Net zoals we ook hier de nieuwste contactlenzen aanbieden, en ons voortdurend bijscholen om helemaal up-to-date te blijven.

Kortom, met onze tweede winkel kunnen we nog beter tot je dienst staan: Zwevegem of Kortrijk, je kiest bij ons sowieso voor de beste kwaliteit!

 

Ons team

Optiek Bruno Sagaert staat steeds voor je klaar met zijn gespecialiseerd advies inzake optiek en contactlenzen.

bruno_img_9610

Bruno Sagaert

Zaakvoerder – Opticien – Optometrist – Contactlensspecialist

charlotte_img_9567web

Charlotte Devos 

Opticien – Optometrist – Contactlensspecialist

stephanie_img_9579

Stephanie Driegelinck

Opticien – Optometrist – Contactlensspecialist